8 Mayıs 2024 Çarşamba
DOLAR 32.26 ₺
EURO 34.69 ₺
STERLIN 40.34 ₺
ALTIN 2,402.00 ₺
BTC 62,427.57 $
ETH 3,011.53 $
BİST 10,336.50

Çevre düzenleme çalışmaları sürüyor

GündemYerelÇanakkale 9983
Yayınlama: 19 Şubat 2024 Pazartesi 15:16 Kaynak: Haber Merkezi Editör:

Gelibolu Belediyesi, çevre düzenleme hizmetlerine devam ediyor.

Çevre düzenleme çalışmaları sürüyor

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Hoca Hamza Mahallesi'nde bulunan Ahmedi Bican Türbesi ve Yazıcıoğlu Çeşmesi'nin içinde yer aldığı alan için hazırladıkları çevre düzenleme projesinde çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ekipleri, Ahmedi Bican Türbesi ve Yazıcıoğlu Çeşmesi çevresinde gerçekleştirilen çevre düzenleme çalışmaları kapsamında çeşitli işlemler uyguluyor. Bu işlemler arasında alanın temizliği, peyzaj düzenlemesi, çevre düzenlemesi ve estetik görünümünün arttırılması yer alıyor. Ekipler, bölgenin daha yaşanabilir ve estetik bir görünüme kavuşması için özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.
Proje Kapsamında Yapılan Çalışmalar
Gelibolu Belediyesi'nin Hoca Hamza Mahallesi'nde gerçekleştirdiği çevre düzenleme çalışmalarının temel hedefi, bölgenin daha güzel ve düzenli bir görünüme kavuşmasını sağlamak. Bu çalışmalarla birlikte mahalle sakinlerinin ve ziyaretçilerin daha temiz ve sağlıklı bir çevrede vakit geçirmeleri hedefleniyor. Ayrıca, yapılan düzenlemelerle bölgenin tarihi ve kültürel değerlerinin daha iyi korunması ve tanıtılması hedefleniyor. Gelibolu Belediye Başkanı M.Mustafa Özacar'ın yaptığı açıklamada, '' Gelibolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Hoca Hamza Mahallesi’nde Ahmedi Bican Türbesi, Yazıcıoğlu Çeşmesi’nin içinde yer aldığı alan için hazırladığımız çevre düzenleme projesinde çalışmalarımız devam ediyor.
Yeşil alanların korunarak hayata geçeceği proje alanında hafta sonu mesai yapan arkadaşlarımıza kolaylıklar diledim'' ifadelerini kullandı.

İlk Yorumu Sen Yaz
code